Prijzen voor kaartjes

uit de Studio Kiki-collectie

Verschillende versies

 

Wens je graag meerdere versies van je kaartjes? Het ontwerp (tekening) van de kaart blijft hetzelfde maar tekstueel zijn er verschillende versies? Bekijk dan de prijs voor het totaal aantal kaartjes (zie tabel hierboven) + €45 extra per versie (= voor de extra ontwerptijd en drukinstellingen).

Prijzen voor stickers

(bijhorend bij het kaartontwerp, ontwerp via Studio Kiki) 

* Prijzen onder voorbehoud, prijswijzigingen zijn mogelijk. Kaarten worden gedrukt om 300gr wit papier. Andere papiersoorten zijn mogelijk op aanvraag en kunnen een prijswijziging met zich meebrengen.

* Kaarten en stickers met een speciale afwerking (vb: goudfolie, afgeronde hoeken, ...) hebben een hogere kost.

Voor een definitieve prijs op uw maat mag je steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prijzen ontwerp op maat:

 

Heb je een specifiek ontwerp of tekening in gedachten? Wil je de sfeer of het thema van je trouwfeest doortrekken naar de kaartjes/uitnodigingen? Dan kies je voor een 'ontwerp op maat'. Hiervoor vraag je een vrijblijvende offerte aan. De prijs voor een ontwerp op maat kan oplopen tot €200 meer dan bovenstaande prijzen omwille van het langere ontwerpproces.

Studio Kiki Geboorte Bordeaux Tekeningen

GEBOORTEKAARTJES

Studio Kiki Huwelijk Welkom Bord Silhoue

TROUWKAARTJES

Studio Kiki Geboorte blauw sterrenbeeld

GESCHENKEN

PRAKTISCH

PROFESSIONEEL ONTWERP

Professioneel ontwerp

Ben je op zoek naar een logo, huisstijl, branding, affiche, flyer, ... voor je zaak of organisatie? Stuur me even een mailtje en ik bezorg je mijn prijslijst voor B2B klanten.