Bij Studio Kiki kan je het kaartje laten aanpassen aan jouw voorkeuren! Wel belangrijk dat de stijl van het ontwerp je aanspreekt. Ik baseer me hierop voor de opmaak van jouw ontwerp. 

Wat kan je aanpassen?

- Tekst en dagindeling (met bijhorende symbolen)

- Kleur(en)

- Formaat

- Lettertype

- ...

Je kan deze kaartjes los bestellen of verwerken in een (rechte) pocketfold, een alternatief voor een envelop dat voor een "final touch"-afwerking zorgt, voor een betaalbaar prijsje. De uitnodigingen kunnen hier ook rechtstreeks op bedrukt worden. 

Droom je van een feest zoals je kan vinden op Pinterest?

Kies dan voor extra "wedding stationery" in de stijl van je uitnodigingen. Door dezelfde kleuren, symbolen, lettertypes ... te gebruiken, creëer je eenheid en herkenbaarheid. 

 

Save the date (online en/of digitaal),

- Enveloppen met logo

- Welkomsbord (op hout, plexi, papier, ingekaderd, ...) 

- Tafelindeling 

- Menukaarten

- Naamkaartjes

- Gastenboek met logo

- Houten badge met jullie huwelijkslogo

- Bedankjes

- ...

Stuur me zeker een vrijblijvend mailtje voor meer informatie of om je trouwkaarten door mij te laten ontwerpen. Ik hoor het graag! 

Vind je dit een leuk ontwerp? Heb je vragen i.v.m. dit ontwerp?

Klik hier om me te mailen! 

Rechte pocketfold

Trouwaccessoires

in je "huwelijkshuisstijl"

zorgen voor een samenhangende eenheid!

# Hashtags: Bordeaux trouwkaart, paarse trouwkaart moderne trouwkaart, trouwlogo, handlettering, lovewedding, koop lokaal, grafisch ontwerp Herent, grafisch ontwerp Leuven, trouwstyling, wedding stationery, pinterestproof, naamkaartjes, welkomstbord, ontwerp op maat, easter wedding #kooplokaal, Studio Kiki